expositie met zang en dans ´loopt´ / was een succes

Ga op pad met dit prachtige weer en maak een culturele stop bij galerie Boven Verwachting op een steenworp afstand van de Johannes de Doper kerk op de grens van Wilnis en Mijdrecht.img_3404 img_3403img_3406img_3407

Bericht aan de deelnemende kunstenaars van de organisatoren: 

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor je deelname aan deze expositie ! Het is een succes geweest ! Ons eerste doel, meer bekendheid geven aan het gedachtegoed van Anneke Wittermans zoals beschreven in “Vrijgeven, vieren van verbintenissen” is zeker gehaald. En ook het tweede, financien verwerven voor een volgend boek: we heben intussen 1000 euro overgemaakt naar de Stichting Beweegreden. Daar komt mogelijk nog wat bij. De ingelijste foto’s blijven gedurende de maand november nog in de benedenzaal hangen en zijn te zien tijdens de exposities in de bovenzaal.

Nogmaals dank voor jullie inzet en misschien tot een volgend project.

Ellen Dekker en Leo Eijkemans